En dan nu het echte werk #projectgrannysquare

Na mijn eerste testkleedje om uit te vogelen hoe ik moest haken en of ik het wel echt leuk vond ben ik begonnen aan het echte werk, mijn eerste grannysquares! En ik kan zeggen, ik ben om, ik ben hooked… Sorry breinaalden, sorry naaimachine ik heb een nieuwe liefde…

3 gedachten over “En dan nu het echte werk #projectgrannysquare

  1. Die oude liefdes keren wel weer soms wil ik ook weer eens even lekker breien of de vele andere dingen. Dat maakt het leuk Gr. Marloeskreatief

  2. ik ook 😉 mijn idee was een sprei voor over het bed, maar we hebben net van Oma een gehaakte sprei gekregen….dus ik denk dat ik er nu maar een deken van ga maken, ik wil hem gaan voeren zodat het ook echt lekker warm is…maar eerst maar eens stevig door haken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: