Wol gescoord

Ok, ik geef toe, de kleuren zijn totaal hysterisch (op de foto zijn ze iets minder neon dan in werkelijkheid) en ik weet ook nog niet helemaal wat ik ervan ga maken maar ik vond ze te leuk om te laten liggen…. Misschien een lekkere foute sjaal, of een tasje of of of, ach een einddoel gaat het vast krijgen…

2 reacties op β€˜Wol gescoord’

  1. De kleuren lachen me al toe en je schreef dat je moeilijk stil zit .nou dat alleen al roept me toe dus ben je volger hoor want dat klinkt naar meer Gr. Marloeskreatief en je bent mijn 50 ste volger dus eerdaags een give away Gr. Marloes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s