Zondagmiddag vermaak

Al een tijdje zat ik me te irriteren aan het zwarte kussen in onze “lelijke stoel” (persoonlijk vind ik deze stoelen foeilelijk vandaar dat ik hem altijd zo noem, maar toch door mijn lief over laten halen en ik moet bekennen ze zitten inderdaad wel heel lekker maar dit terzijde πŸ˜‰ ) een plaid erover heen was het ook niet aangezien de katten die er steeds af wokkelen…en toen vond ik opeens een oud gordijn terug, 1+1=2 en een roze lelijke stoel is daarvan het resultaat na een uurtje stoeien met stof en naaimachine. Heel rechttoe rechtaan in elkaar gezet met een instopstrook zodat ik de hoes nog wel makkelijk eraf kan halen om te wassen.

3 reacties op β€˜Zondagmiddag vermaak’

  1. TnX voor de complimenten! Het is wel een hele verbetering dat roze, en wat het belangrijkst is, de kat die het liefst in die stoel ligt, is er ook blij mee πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s