Side project

Ondanks dat ik met mezelf had afgesproken eerst iets af te maken voordat ik wat nieuws zou beginnen heb ik mijn granny squares voor mijn deken even aan de kant gelegd. Ik had bedacht dat ik ook squares met Hello Kitty in de deken wilde verwerken maar dat viel nog vies tegen die Kitty’s haken… Dus ik heb nu de hoop dat wanneer ik er even afstand van heb genomen ik er weer fris en fruitig tegen aan kan kijken en dat ze dan hopelijk wel gaan lukken…

Maar goed, mijn Side project is dus een omslagdoek/sjaal aan het worden. Wel de grannyway want dat haakt zo lekker weg, de bollen katoen heb ik gekocht bij Insteken Omslaan in Den Haag, eigenlijk zocht ik alleen een bolletje rood katoen (voor Hello Kitty) maar ik zag zulke mooie kleuren dat ik die ook mee heb genomen, wel met de bedoeling er een sjaal van te maken maar die is al iets eerder aan de beurt dan in de eerste instantie de bedoeling was, ik hoop dat ik dit weekend een heel eind ga komen en wie weet kan ik eind deze week een nieuwe sjaal om…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: