Geldbuideltje

Vandaag geeft het nichtje van mijn lief een afscheidsfeestje, ze gaat voor stage 6 maanden in Zuid Afrika verblijven en natuurlijk willen wij haar wat geven als afscheidscadeau. Alleen wat gaan we geven? Al snel kwamen we uit op een financiële bijdrage, wel praktisch maar weinig bijzonder, en het in een envelopje stoppen dat geld en dan geven vind ik al helemaal zo suf…

Het resultaat is dat ik met wat katoendraad en een haaknaald op de bank ben gaan zitten en wat in het rond heb zitten pielen, het enige wat ik tot nu toe gemaakt heb zijn granny squares, wel in vele vormen, maar toch een tasje of envelop of iets wat daar op lijkt heb ik nog niet eerder gedaan. Maar het resultaat mag er zijn al zeg ik zelf!

Vraag me niet meer hoe ik het heb gedaan, ik weet het zelf bijna niet meer, ik heb het in ieder geval voor elkaar gekregen een soort van buideltje te haken Daarna heb ik een draad gemaakt van een zwik lossen en die er doorheen getrokken en als extraatje heb ik er kralen aangeregen zodat het buideltje makkelijk dicht getrokken kan worden. Al met al vind ik dat een mooi kunstje geleverd heb en begin ik het haken steeds leuker te vinden, zelfs de logica begin ik ervan in te zien….

Eén opmerking over 'Geldbuideltje'

  1. Nou het is goed gelukt hoor heel leuk om zo te geven ,en ja hoe meer je haakt hoe logischer het wordt al heb ik bij sommige patronen iets van waar hebben ze het over hihhi fijn feestje Gr. Marloeskreatief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: