Mijn side project is af!

Zoals al eerder geschreven ben ik vorige week begonnen met een projectje naast mijn granny squares. Een omslagdoek in granny stijl, en hij is af!

Vanochtend heb ik mijn plekje ingenomen in de tuin, in de schaduw, en na stug door haken kan ik hem nu om. Niet dat dat me nu prettig lijkt met 30 graden maar het idee is er. Achteraf is het me wel een beetje tegen gevallen, het ging toch wat minder vlot dan dat ik in gedachte had maar ik ben er erg blij mee, de kleuren, de maat, ik vind hem helemaal fijn! Nu nog wat genieten van de tuin en het mooie weer en wie weet ga ik zo weer verder met mijn squares voor mijn deken.

Ik hoop dat de foto’s een beetje een indruk geven wat het uiteindelijk geworden is…

Voor degene die het interessant vinden hier mijn gebruikte materiaal:
Haaknaald 5
Lang yarns quattro  0109
Phildar phil coton 3 violet 0038
Lang yarns quattro 0710
Lang yarn quattro 2020
Phildar phil coton 3 noir 0067

2 gedachten over “Mijn side project is af!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: