Mijn eerste Amineko

Jawel, ook ik heb mijn eerste Amineko gemaakt, en wat is ze leuk! En wat was het leuk om te maken!

Afgelopen zondag ben ik begonnen, was mijn eerste keer geen granny dus ik moest wat wennen. Ik ben eruit gekomen door 2 beschrijvingen door elkaar te gebruiken. Het originele patroon van Nekoyama (Klik hier) , ik ben nogal visueel ingesteld dus de tekeningen vond ik erg prettig, en de Nederlandse vertaling van Charami.com

Gisteravond kon ik alles aan elkaar zetten, was nog wel even puzzelen, zeker het hoofdje was even stoeien maar het is gelukt. De Amineko is geadopteerd door mijn lief en heeft de naam Nijah Nike gekregen. Foto’s zullen vast snel online verschijnen van Nijah.(Klik)

Gebruikte kleuren:
Phildar coton 3 golf
Phildar cotton 3 guimauve
Phildar coton 3 noir
Phildarcoton 3 rouge

6 gedachten over “Mijn eerste Amineko

  1. Mooi en grappig ik herken dat je zegt visueel ingesteld dat heb ik ook die patronen zijn soms zo akakadabra geschreven als ik hetdan door heb denk ik vaak oh zo zeg dat dan hi hi maar met kijken snap ik het beter , Gr marloeskreatief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: