Rock Amineko

Ik ben besmet met het Amineko virus….

Mijn tweede Amineko is een wat stoerdere variant met piercings en ook deze vind ik weer super leuk. Het gaat alweer kriebelen om er nog 1 te maken…

Een leuk weetje, het roze garen wat ik heb gebruikt is van Phildar, de Ecolo, dit is een garen uit gerecycled polyester en dus 100% ecologisch. Het is een heel zacht garen waar redelijk goed mee te haken is maar wat vooral super zacht is…de donkere kleuren zijn ook van Phildar, de Coton 3
Klik hier voor het patroon van de amineko in het Nederlands 

5 gedachten over “Rock Amineko

  1. Hallo Mara,Wat een geweldig stoere Amineko. Ik ben bang dat ik er toch ook eentje ga maken.Van mij krijg je de Liebster Award ♥Groetjes, Joséwww.jose-crochet.blogspot.com

  2. Hi José,Hoewel ik reuze vereerd ben, ben ik bang dat ik hier niet aan mee ga doen. Ik heb het even laten bezinken maar het doet mij toch wat denken aan kettingbrieven en ander soortig doorstuur vertier en ik ben daar zelf niet zo kapot van. Maar nogmaals heel erg lief dat je aan mij gedacht hebt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: