Vakantiekleed

Weer terug van weggeweest, een heerlijke week in Duitse natuur gehad met niets anders dan groen om ons heen. Heerlijk!

Maar gelukkig had ik nog wel het verstand
om nog wat wol mee te nemen 😉 ik had bollen wol ingepakt die al tijden in mijn kast lagen en waar ik eigenlijk niets mee deed, nog niet echt een idee wat ik er mee wilde doen maar dat werd me al snel duidelijk toen ik op de plaats van bestemming was. Elke ochtend dronken we koffie op de veranda met uitzicht op de vallei maar dat kon erg fris zijn, dus maar een deken haken waar ik lekker onder weg kon schuilen. Veel verschillende kleuren en materialen maar het eindresultaat is boven verwachting. Ik had nooit gedacht dat de mix van kleuren en materialen die ik had een geheel zouden kunnen vormen maar het is gelukt. Natuurlijk gehaakt in granny style (het begint een gewoonte te worden) en het resultaat van mijn restjeskleed zie je op de foto’s.

Overigens ook nog een poging gedaan tot het haken van sloffen met granny squares maar die poging heb ik na 1 slof opgegeven…. Het was niet echt sexy, laten we het daar maar op houden 😉

Nu weer terug en duizend en 1 ideeën om te gaan maken, maar als eerste bedenken wat ik voor mijn nichtje ga maken, die viert over 2 weken haar verjaardag, mocht iemand nog een leuk idee hebben voor een meisje van 4 ?

Mijn rock amineko (Sid) mocht ook mee op vakantie

2 gedachten over “Vakantiekleed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: