Kado dekentjes

De herfst is echt weer begonnen, regen, wind en de verwarming staat weer aan.

Wat een heerlijk excuus om nog wat dekentjes te haken!

Mijn lieve kleine nichtje was jarig en voor haar een eigenste granny square dekentje gehaakt. Ik kreeg ook de vraag er 1 voor haar pop te maken en natuurlijk doe ik dat! Geen granny square maar een streepdekentje, op zich vind ik hem erg leuk geworden, maar ik heb alleen nog niet ontdekt hoe ik de draadjes nou het best weg kan werken. Ik heb toch wat last van knoopjes die ik niet weg krijg, dus mocht iemand tips hebben?

De kleuren komen helaas niet zo goed uit op de foto maar ik heb de neon kleuren gebruikt waar ik al eerder over geschreven heb. Gecombineerd met grijs is het een stuk minder hysterisch dan ik verwacht had, maar dat is misschien maar goed ook….

4 reacties op ‘Kado dekentjes

  1. He Mara!Wij hebben elkaar met de adventswap. Zou je mij kunnen mailen, dan kunnen we het één en ander afspreken voor de swap. Je kunt me bereiken via rootje15.apenstaartje.hotmail.punt.comGroetjes Romanasowcute.blogspot.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s