Adventswap 2012

Dit jaar ga ik voor het eerst meedoen met een adventswap. Ik zag deze voorbij komen bij “het keetje van lien” en ben in het diepe gesprongen.

Nog nooit eerder een swap gedaan dus onder het mom, als ik het dan doe, dan maar meteen goed en maken we meteen maar een flink aantal cadeautjes. 
Mijn partner in dit geheel is sow cute en de eerste mailtjes om het 1 en ander te bespreken zijn al over en weer gegaan. Het is best moeilijk om iemand die je niet kent, waarvan je het blog ook niet kent in te schatten  in wat diegene wel of niet leuk zal vinden. Het idee van het keetje van Lien om een moodboard te maken vond  ik wel een plan. Ik ben erg visueel ingesteld en op die manier kan je vaak toch wat duidelijker maken welke kleuren en stijl je van houdt. Het is even stoeien geweest (toch moeilijker dan ik dacht) maar ik ben best tevreden over mijn bord. Volgens mij valt er toch wel heel redelijk uit te halen wat voor typ ik ben…
Het bord van sow cute heb ik ook al ontvangen en dit weekend ga ik maar eens flink bedenken wat en hoe ik het allemaal ga doen…
Voor alle dames die hier aan mee gaan doen, heel veel plezier!

Een reactie op ā€œAdventswap 2012ā€

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s