Sneak preview

Ik ben al druk in de weer voor de advent swap, ik ga het steeds leuker vinden…

En de foto is natuurlijk wel bewerkt 😉

2 reacties op ‘Sneak preview

  1. Nee geen gebreide sjaal…Zou ook niet aardig zijn, ik en breien gaan erg slecht samen, toevallig heeft Oma mij van de week nog geholpen met het ophalen van gevallen steken van een breiwerkje waar ik al een paar weken op stoei (een sjaal in de simpelste vorm) en ik kan er niets aan doen, maar ik snap breien niet….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s