Kado kussen

Vanavond ga ik naar vriendin R. Zij heeft sinds kort een nieuw huisje en dat moesten we nog steeds bekijken.

Natuurlijk kom ik niet met lege handen aan, goed naar de foto’s van haar nieuwe huisje gekeken en nog even geïnformeerd of ze een bepaald kleurschema heeft en ik kon op bolletjes katoen jacht!

Na een berg roze tinten en grijs ingeslagen te hebben besloten een kussen te maken. Fan als ik ben van granny squares is ook dit kussen in granny stijl. 2 grote squares die ik niet gelijk aan elkaar heb gehouden met kleur ( dan kan ze zelf de mooiste kant kiezen) aan elkaar gezet zonder verdere opening te laten. In de eerste instantie was ik dat wel van plan vanwege het witte kussentje wat ik erin wilde doen, zonde wanneer de kleuren daarop afgeven, maar uiteindelijk vond ik een rood binnenkussen veel mooier staan. Dat geeft geen problemen met wassen dus de boel meteen maar helemaal dicht gemaakt.

Ik ben heel benieuwd wat ze ervan gaat vinden, vind het best spannend…

De hoes is gehaakt met haaknaald 5, behalve de laatste rand en het vast zetten dat heb ik met haaknaald 3 gedaan. Ik heb ongeveer 5 bolletjes katoen hierin verwerkt (kussenhoes weegt 217 Gr. 50 Gr. Per bol) van verschillende merken. De hoes is ongeveer 47cm bij 47cm (ga ervan uit dat de boel nog wat oprekt) en ik heb er een gekleurd kussentje van Ikea in gedaan.
Kleine update, het kussen bij R. thuis
De kwaliteit van de foto is niet erg goed, maar het kussen past precies bij de kleuren die R. heeft. Ik hoop dat ze er veel plezier van gaat hebben…! 

4 gedachten over “Kado kussen

  1. wat een leuke blog! En zo leuke dingen. Ik ga hier zeker en vast nog wat verder lezen en je volgen. En als je eens iets wilt winnen.. Alle proberen toch, ik heb een give away op mijn blogje! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: