Een hoop cadeautjes

Het was weer een weekend met weinig stil zitten en een hoop cadeautjes, inpakken,uitpakken en weg geven….

Vrijdagavond kwam ik deze gek tegen in de spiegel…..

En zaterdagochtend mocht ik dan eindelijk mijn eerste cadeautje van mijn advent uitpakken! Sow cute heeft een heel lief speldenkussentje gemaakt, alsof ze wist dat ik mijn speldenkussentje net kwijt was geraakt (ik vermoed verduisterd door 1 van de beesten). Vannochtend kwam er een heel leuk notitieboekje met pen uit mijn “grabbeladventtas”. Nu al weer benieuwd naar mijn pakje voor morgen!
Sow cute heeft ook 2 cadeautjes uit mogen pakken, gisteren heeft ze een aantal blauwe glaskralen gekregen en vandaag bruin/roze lint met hertjes “confetti” 
Verder heb ik me dit weekend bezig gehouden met het haken van een surprise, het was een aardig gepuzzel maar de basis zit in ieder geval in elkaar, na 5 december kan ik jullie hier meer van laten zien! 

3 reacties op ‘Een hoop cadeautjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s