Advent 3,4 en 5 dec.

Het is nu al echt een ochtendritueel geworden, een kopje koffie en een cadeautje, dat gaat nog afkicken worden als het voorbij is….

Ik ben weer goed verwend door sow cute, 3 dec. kreeg ik een klein flesje “toverdrank” ( Alice in Wonderland) 4 dec. een mooi stukje stof met een paar hele leuke knopen en vanochtend vond ik een aantal labels in mijn pakje.

Dit beertje heb ik voor sow cute gemaakt, de foto heb ik even van haar site gehaald want zelf was ik vergeten er een foto van te maken….leuk om te zien dat het beestje meteen een leuk plaatsje heeft gekregen! Verder zat er ook nog een hanger en een stempel van een cupcake in haar advent slinger.

3 reacties op ‘Advent 3,4 en 5 dec.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s