Bofkont

Wat een bofkont ik ben!

Niet alleen mag ik nog steeds elke dag een cadeautje uitpakken van de kerstswap van Sow cute, ik heb ook nog de give away van Tante Jannie gewonnen! Een paar super gave kaarten waarvan mijn interne kattenvrouwtje van gaat stralen…ik zal ze zeker op de foto zetten zodra ik ze binnen heb!

Dit is de eerste keer dat ik een give away heb gewonnen en heb de smaak te pakken, ik heb besloten dat ik er zelf ook 1 ga houden wanneer ik de grens van 55 volgers heb bereikt…. Dat geeft me nog even de tijd om te bedenken wat ik weg ga geven…ik hou jullie op de hoogte!

De cadeautjes van de swap
Een cupcake doosje, super schattig
Leuke kaartjes
Super gaaf retro stofje met knoopjes
En Sjoko! 

2 reacties op ‘Bofkont

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s