Fijne feestdagen!

Ik wens jullie allemaal via deze weg graag fijne feestdagen!

Ik ben de laatste dagen in ieder geval al heerlijk doorgekomen….

De give away van Tante Jannie is gisteren bij mij binnen gekomen, niet alleen de 4 beloofde kaarten zaten erbij maar ook nog wat minikaartjes, Tante Jannie bedankt! Het hondenbeest hier in huis moest de boel wel even nader bekijken, en vooral ook controleren of de poezenbeesten niet per ongeluk toch echt zijn….ze heeft er al 3 die ze in de gaten moet houden…..
Het project waar ik op het moment mee bezig ben (of beter, 1 van de projecten ) een kussenhoes die ik over de top kleurig wil hebben, ik ben nog op zoek naar een licht hysterisch lapje voor de achterkant…..hopen dat ik tot die tijd onze Noorse prins ervan af kan houden, hij vind het een bijzonder fijn “kleedje”
En natuurlijk de kerstswap, vandaag het laatste cadeautje uitgepakt en ergens vind ik het best jammer….het is heerlijk geweest om elke dag een cadeautje uit te mogen pakken en geen idee te hebben wat je zou vinden. Van lint tot stofjes tot kerstversieringen en chocomelk, ik heb het gekregen. Sow Cute  heeft ontzettend haar best gedaan en ik vind dat de swap heel goed geslaagd is! We kenden elkaar niet en via een moodboard hebben we geprobeerd onszelf neer te zetten, ze heeft daar echt goed naar gekeken, onze stijl en smaken liggen flink uiteen maar niets dan complimenten voor deze swap. Sow cute bedankt! En natuurlijk het Keetje van Lien bedankt voor het organiseren van dit kerstfeestje!

2 reacties op ‘Fijne feestdagen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s