Kerken en kussens

Heerlijk zo’n dikke week vrij!

Ik ben zelfs toeristisch gaan doen in “eigen” stad Haarlem. Lief en ik waren de stad in gegaan omdat ik een stukje stof nodig had, om alle toeristen en winkelend slentervolk te ontwijken besloten we de verkorte route naar lappenland te nemen, langs de Groenmarktkerk en daar stonden de deuren wagenwijd open. Even keken we elkaar aan maar hee, we hebben vrij, we zijn nog nooit binnen geweest dus waarom niet even snel spieken…

Nooit verwacht wat ik daar zag, verder dan de trappen voor de deur was ik nooit geweest (mijn oude stamkroeg zit op de hoek) maar wat een kerk! En groot! En heerlijk over de top, goud en een tentoonstelling over kerststallen, het was kitsch heaven en ik heb genoten!

Naast mijn toeristische hometown uitspatting heb ik me ook op het haken gestort deze dagen, het eerste project wat ik af heb gemaakt is een kussen van 1 grote granny square en de achterkant van stof. Ik heb in plaats van alleen maar stokjes ook met halve stokjes en dubbele stokjes gewerkt, maakt het naar mijn idee net wat speelser. Het fleurt de boel in ieder geval lekker op in deze donkere dagen!

3 gedachten over “Kerken en kussens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: