Granny square tas

Eerder was ik begonnen aan een sprei van granny squares, ik had er al aardig wat af maar ik was er nou niet van overtuigd dat ik er ook echt een sprei van wilde hebben, vond het erg zwaar worden en had liever een warmer exemplaar op mijn bed. De squares verstoften in mijn kast en afgelopen vakantie heb ik ze weer tevoorschijn gehaald, en dit is het resultaat:

4 squares voor, 4 squares achter en een binnenkant, de zijkanten een extra rij lossen om af te werken en bovenste rand 3 rijen stokjes.
De hengsels bestaan uit alleen vasten ( lengte 100 lossen, 4 toeren, daarna om geheel heen gaan met vasten tot rond) en voor zover ik het nu kan zien is dat goed stevig. Vooralsnog heb ik niet het idee dat het heel erg uit gaat rekken. Er was wat twijfel, in de eerste instantie wilde ik de hengsels hetzelfde voeren als de binnenkant van de tas maar dit ziet er net wat strakker uit.
Alles is gehaakt op haaknaald 3 met Phildar coton 3

Eén opmerking over 'Granny square tas'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: