Ideale huisvrouw

Ideale huisvrouw en ik gaan, ik beken eerlijk, niet echt samen…

Maar wat ik mij afvraag, ik kom heel vaak patronen tegen van gehaakte vaatdoekjes, en dat klinkt toch wel bijna als ideaal….

Een vaatdoekje gehaakt door jezelf om dan vervolgens met je eigenste gehaakte afwaslapje gezellig de borden gaan poetsen, nog even lappen over het aanrecht en vergeet vooral het gasfornuis niet…

In gedachten ben ik met een zelf gehaakt vaatdoekje behoorlijk dicht in de buurt van ideale huisvrouw, dus de ultieme test!

Zie hier mijn zelf gehaakte vaatdoekje!

En ik ga het doen, ik ga afwassen, aanrecht poetsen en het gasfornuis laten glimmen! Althans dat hoop ik….want ergens ben ik bang dat het alleen maar ideaal klinkt maar dat ik er nog steeds geen betere huisvrouw van ga worden….


Het vaatdoekje is 25 bij 30 cm
Gehaakt met haaknaald nr 5
Garen is drops coton light

Ik heb 50 lossen gehaakt (2 keerlossen)
 2 toeren stokjes
 3 toeren vasten
En zo doorgegaan totdat ik vond dat het groot genoeg was
Als laatste het hele doekje rond gegaan met vasten

Het hartje had ik eerder al gehaakt naar een patroon van Karin, totaal zinloos natuurlijk op een vaatdoekje, maar het ziet er wel leuk uit….

9 gedachten over “Ideale huisvrouw

  1. Je krijgt nu vast extra zin om het huishouden te doen hi. Hi ,voor mij een overweging dan toch maar niet die gezellige doekjes te maken ,ze zijn echt heel leuk gr marloeskreatief

  2. Ik beken, ik heb het doekje in de keuken opgehangen en ben met een kopje thee op de bank gaan leuten…..morgen een mooie dag om het doekje te proberen… 😉

  3. Ik zie ze ook vaak op Pinterest,e.d,maar ik vind het zonde om mijn mooie haakkatoen aan een vaatdoekje te spenderen,koop altijd gewoon bij de Action die microvezeldoekjes en gebruik die ervoor,kan ze ook lekker heet uitwassen en dat kan met de katoen ook niet(een vaatdoekje schijnen de meeste bacterien in te zitten zeggen ze)EN ik ben het met eerdere hierboven eens…ZONDE om je mooie doekjes als vaatdoekje te gebruiken!;-)…sorry…ha,ha;-)

  4. Heeeee wat leuk!Hartjes zijn nooit zinloos hoor…. ze maken, dat je ook schoonmaakwerk met liefde doet!En nee, het is niet zonde om het als vaatdoekje te gebruiken.Je hebt dan altijd weer een reden om 's een keer een nieuwe te haken.♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: