Ideale huisvrouw deel 2

Goed, het vaatdoekje werkt, het maakt schoon……(mocht je het gemist hebben, Klik)
Maar of het nou beter schoon maakt dan de standaard in de supermarkt te koop vaatdoekjes?
Voor de prijs hoef je het ook niet te doen, dan is de winkel toch goedkoper.
En last but not least, ik ben er geen ideale huisvrouw door geworden…helaas….

Maar ik geeft niet op! Goed kunnen poetsen is natuurlijk 1 ding, maar misschien toch beter om het bij de kern aan te pakken, minder vuil, is minder poetsen en minder poetsen is voor mij als nu nog niet zo ideale huisvrouw iets wat ik graag zou willen.

Mijn pas afgesopte salontafel ziet er na de eerste thee/koffie ronde alweer wat bevlekt en beringd uit, dus onderzetters! Ok, die worden ook vuil maar dat valt ten eerste minder op, en ten tweede die gooi je in de wasmachine en terwijl ik een toertje haak worden mijn onderzetters schoon 😉

Zie hier mijn zelfgehaakte onderzetters

Om de onderzetters mooi plat te krijgen heb ik ze een nachtje onder een stapel borden gelegd, door het gewicht komen ze mooi in vorm. Ergens heb ik wel een strijkbout, maar als het even kan vermijd ik dat ding….

De onderzetters zijn gemaakt met Phildar coton 3 op haaknaald nr 3
Mochten er mensen zijn die deze onderzetters wild woest geweldig vinden en geen idee hebben hoe je zoiets maakt, laat het me even weten en dan zal ik het uitschrijven

5 gedachten over “Ideale huisvrouw deel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: