Happy B-day give away

Wie jarig is trakteert!

En helaas kan ik niet live trakteren omdat ik geveld met een hele nare griep al een aantal dagen plat lig, maar dit is het wereld van het wereld wijde web, een wereld waarin heel veel kan…

Dus, in gedachten in ieder geval, zit ik hier heel vrolijk met een feestmutsje op mijn hoofd, een gekleurd verjaardagstoetertje nonchalant in de linkermondhoek aan een ontbijttafel vol met cadeautjes! En ben ik hard hard bezig heel erg jarig te zijn, taart en koffie op tafel, de katten hengelen ondertussen de slagroom van de taart, de hond ligt op een versgebakken broodje uit de oven te kauwen wat ze net van tafel heeft gejat en mijn liefde speelt happy birthday op de gitaar.

Ok, het zal de overdosis aan pillen zijn die mijn fantasie wat op hol doen slaan……

Maar in ieder geval wil ik graag een klein feestje hier vieren, een veilige manier, ik kan gewoon onder mijn dekentje blijven en ik hoef niet bang te zijn dat ik iemand besmet. Ik ga trakteren!

Niet aan iedereen, maar ik heb voor 1 iemand een mooie slinger van granny squares!

Wat je moet doen?

Nou, niet zo veel eigenlijk, wil je kans maken hoef je alleen maar even hieronder een berichtje te plaatsen dat je mee wilt doen…

Oh, het is wel voor volgers, nieuw of oud dat maakt niet uit…. Zou het wel op prijs stellen wanneer je niet alleen voor de taart op mijn feestje komt….

De uitslag zal ik 28 februari geven

13 reacties op ‘Happy B-day give away

  1. Van harte gefeliciteerd!!! Balen dat de griep nog zo hardnekkig blijft en dat je juist nu ziek bent.. Heel veel beterschap! Ik hoop dat je gauw weer helemaal opknapt! Ik waag een kansje en doe mee! Liefs!

  2. Van harte gefeliciteerd!! Die griep gaat ook maar niet over zeg! Je hebt wel je humor behouden gelukkig 😉 wat een lieve slinger, stel hem me al helemaal voor boven mijn kinderfeestthematafel! (wat een woord ;-)) dus ik doe ook mee, veel leuker dan taart, die mag ik toch niet…enne nu gauw beter worden hoor!Groetjes Geri

  3. Van harte gefeliciteerd en natuurlijk ook beterschap!Leuke slinger, voor give away hoef je mij niet op het lijstje te zetten, heb net zelf een slinger met hartjes voor de verjaardag van mijn dochter gehaakt en daar kijken we nu nog met veel plezier tegen aan.

  4. Tuurlijk doe ik ook bij jou mee!! Geweldig leuk zo,n slinger. Prima sfeermaker voor een leuk feestje. Liefs,Natasja.Enne… Beterschap. Hoop dat het al wat beter gaat met je.

  5. Nog van harte gefeliciteerd! Ik ben zeker niet voor de taart gekomen hoor 🙂 maar volg je nu wel via Bloglovin! Ga nu eens even lekker rondstruinen hier op je toffe blog!

  6. ik ontdekte je blog door dat je op mijn give away meedoet. Wat is die leuk! Ook de haak along is super! Heb nog een aantal dingen liggen die af moeten, maar wil kijken of ik mee kan gaan doen…groetjes renske

  7. Gefeliciteerd jammer dat je ziek bent op je verjaardag! Ik volg je al een hele tijd en kijk mee met de Granny cal(doe er niet aan mee) dus ik doe graag mee met je giveaway!Gr. Linda(creasnuf)

  8. Gefeliciteerd! Vervelend hoor die griep, hij heeft al heel wat mensen te pakken gehad. Wat een leuke slinger heb je gemaakt. Ik waag graag een gokje. Ik heb niet de moed om aan je granny cal mee te doen maar ik ben wel reuze benieuwd naar wat het wordt. Ik heb nog steeds geen idee. Beterschap en tot blogs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s