Verlate uitslag giveaway

Hier dan eindelijk de uitslag van mijn giveaway!

Een stuk later dan gepland, niet omdat ik er geen zin in had, maar wat een vreemde week is dit geweest!

Zoals bij mijn giveaway al te lezen was heb ik een flinke griep gehad, door die griep heb ik een hoop dingen moeten verzetten en was afgelopen week dus al redelijk druk met afspraken terwijl het lijf nog niet helemaal fit was.

En toen kwam daar een telefoontje donderdagochtend, heel vroeg. Een hond die wij al een tijdje vanaf de zijlijn volgen was in het asiel beland. Dit oude baasje van 13 (greyhound) kan erg slecht tegen stress en het asiel is geen goede plek voor hem, wij hadden de keus snel gemaakt, Opa komt bij ons van zijn pensioen genieten. Hij kon nog niet meteen met ons mee, de officiële afstandsverklaring moest nog getekend worden en hij moest naar de dierenarts, hij was/is erg zwak en ziek. De uitkomst van de dierenarts viel erg tegen, mogelijk had Opa een besmettelijke ziekte en moest dus nog in het asiel blijven tot de uitslag van de giardia test er zou zijn. Hoop op en neer naar asiel (voornamelijk mijn lief die hem daar steeds heeft uitgelaten) en natuurlijk moesten er ook nog spullen voor het oude baasje in huis gehaald worden. Lang leve de koopavonden! Zaterdag ochtend kwam dan eindelijk het telefoontje dat de uitslag goed was en dat Opa mee naar huis mocht. De eerste dag hebben we hem elk uur uitgelaten daar hij de afgelopen maanden het 1 en ander moeilijk op kon houden en wij ons huis toch graag fris willen houden 😉 en met elke keer dat we naar buiten gingen ging het beter en gaat hij zich steeds meer als hond gedragen, beetje snuffen, pootje optillen en vooral zijn nieuwe vriendin (Zwitserse witte herder) in de gaten houden. Voor de nacht waren we wat angstig, de hele bench ingepakt met vuilniszakken, de schoonmaakspullen stonden ernaast maar het is goed gegaan! Vannochtend om half 7 (!?) kwam meneer uit een schone bench om het eerste rondje buiten te doen.


Opa met op rechts zijn nieuwe outfit….

Tijd voor haken heb ik afgelopen week dus eigenlijk niet gehad, tijd was sowieso erg schaars dus vandaar de vertraging, maar dan nu echt de uitslag! Alle namen op een rij met een nr en via een generator op
internet een nummer gekregen, en de nieuwe eigenaar van de slinger is geworden:

                                       Marloes kreatief


Gefeliciteerd!

Als je mij een berichtje stuurt met je gegevens stuur ik hem zo snel mogelijk naar je op.

De andere dames wil ik graag bedanken voor het meedoen!

7 reacties op ‘Verlate uitslag giveaway

  1. Wat goed dat Opa bij jullie van zijn pensioen mag genieten 🙂 Ik hoop dat jullie ook erg van hem gaan genieten want hij ziet er uit als een geweldig lieve hond! Grappig, ik heb mijn hondje ook uit het asiel gehaald en had voor hem precies dezelfde trui 🙂 Ik ben niet iemand die haar hondje (hij is overigens nu overleden) allemaal kleding aan trekt hoor. Was puur praktisch omdat meneer zulk dik haar had dat hij zijn hele huid open schuurde van de jeuk. Dan maar het haar er af alleen hoe los je dat op in de winter? Met een trui dus :)Anyway, heel veel plezier van Opa!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s