Kussen nr 3

Kussen nr 3 is stuk…

Zo balen! 
Een heel groot kussen (doorsnee zo’n 75 cm), maar door de vorm ook niet het makkelijkst, niet rond, niet hoekig, eigenlijk alles net niet… Dus de voorkant lag al even klaar om te bedenken hoe ik er een kussen van ging maken.
Uiteindelijk besloten om de verhuisdeken en het gehaakte stuk op de machine aan elkaar te naaien, dat ging goed, ook het opvullen was geen probleem, maar bij het afwerken ging het mis.

Ik wilde graag nog een sierrandje maken, en bij de laatste steek van eerste van de twee toeren zie ik opeens dat de verhuisdeken is gaan scheuren…blijkbaar is dat spul maar 1 kant uit geweven en scheurt het dus heel snel. Normaal haak ik de achterkant vast en dat gaat dus wel goed (heel hard staan sjorren aan mijn andere kussens, voor de zekerheid ๐Ÿ˜‰ )
Nu ligt het kussen op de stapel “nog over na te denken” ben er even klaar mee ๐Ÿ˜‰
Misschien dat een ander type verhuisdeken wel goed gaat, ik ga maar eens wat neuzen op internet….
* Ik heb het kussen gehaakt met Drops Paris & Cotton light op nld 4. Het patroon komt uit het boekje 75 bloemblokken haken.

5 gedachten over “Kussen nr 3

  1. Hoi Mara,Wat een mooi kussen is dit! Wauwie!Ik heb vorig jaar mijn eerste kussen aan de achterkant met een fleece deken dicht genaaid. Dat blijft goed zitten en is nog lekker zacht ook ๐Ÿ™‚ Ook lekker om aan de achterkant van een deken te naaien… En extra warm ๐Ÿ˜‰ Fijne dag nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: