Kalender granny deken

Een aantal maanden geleden kwam ik op de blog van Mama Krieltje een crochet along tegen om elke maand een grote granny square te haken (50x50cm) en dan na 12 maanden heb je een mooie deken bij elkaar gehaakt. Eerder heb ik hier ook wat over geschreven…

Met mijn zwakte voor granny squares besloot ik natuurlijk mee te doen! Elke maand zou ik een square haken in de kleuren die ik bij de maand vind horen om dan na 12 maanden en kalender deken te hebben en zie hier, mijn eerste 6 mnd.

Best moeilijk om zo’n groot stuk op de foto te zetten, en dan te bedenken dat dit pas de helft is….
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Ik heb alles gehaakt op haaknaald 4 en met drops paris & cotton light. 

7 gedachten over “Kalender granny deken

  1. Leuk dat er elke keer een ander patroon in verwerkt is! Je bent al op de helft, succes de volgende maanden en ik zie t eindresultaat vast zodra hij klaar is in januari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: