Give away

Omdat het vakantie is,

Omdat ik mijn hobbyhok opgeruimd heb,
Omdat ik het zonde vind dit weg te gooien,
Omdat ik iedereen wat leuks gun,
Gewoon omdat het kan!
Wat je moet doen? 
Een berichtje achterlaten hieronder dat je dit wel in je brievenbus zou willen vinden en wanneer je het leuk vind mag je mijn blog ook gaan volgen…
15 september laat ik weten wie de gelukkige is….

18 reacties op β€˜Give away’

  1. Ik wil dit wel in mijn brievenbus vinden. Mijn stiefzoon vertelde mij vorige week over handwerkles op school en dat hij leerde haken met een poppetje (punniken dus). Nu ik jouw give away zie krijg ik weer zin om te punniken. En de kleurtjes, ik krijg er een zee gevoel van πŸ˜‰ β™₯ it!

  2. Ik volg je al een tijd met veel pleszier. Ik ben inderdaad meer een lezer en had mij al voorgenomen om vaker te reageren bij iedereen, die ik volg. Tja, ik vind het zelf ook leuk als mensen bij mij reageren. En dit zou een geweldig leuk bij en in mijn brievenbus passen πŸ˜€

  3. wat leuk zeg!! Mijn zoontjes zijn dol op punniken (en heb pas 1 klosje) dus dat zou super uit komen, en ik ben dol op alles wat glimt en leuke kleurtjes heeft πŸ™‚ Dus ik waag graag een kans op deze leuke hebbendingetjes giveaway.Groetjes renske

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s