Pimp that ride

Sinds enige tijd zijn wij (geheel onverwacht) trotse bezitter van een heuse retro caravan, een Kip deluxe uit 1976. Zoveel plannen ermee! Maar heel wijs, niet alles tegelijk en eerst een prioriteiten lijstje maken.

Natuurlijk kon ik het niet laten om her en der alvast een gehaakt werkje achter te laten…
Deze deurhanger was snel gemaakt en past helemaal in de stijl van de caravan


Voor de ramen moet ook wat hangen. Nieuwe gordijnen komen volgend seizoen maar deze slinger fleurt de boel al aardig op…

Ondertussen heb ik in de caravan ook al een “campingproject” liggen, een dekentje in wording waar ik verschillende patroontjes uit probeer, geen idee hoe het eindresultaat eruit gaat zien maar het is een heerlijk projectje om te doen.

Had 6 maanden geleden tegen me gezegd dat ik een caravan en een seizoensplek zou krijgen, ik had je voor gek verklaard… 

Nu zou ik het never nooit meer kwijt willen…


8 reacties op โ€˜Pimp that rideโ€™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s