Col sjaal met patroon


Toch maar eens de Wibra ingelopen om het befaamde Fenna garen te bekijken en hoewel ik wat sceptisch was vond ik de kleuren wel erg mooi, en voor die prijs vond ik dat ik best een bolletje of wat kon proberen.

Dus wat bollen ingeslagen en aan de haak gegaan.
Het resultaat is een colsjaal geworden, lengte +/- 1.50 m en 25 cm breed.

Ik heb 3 bollen Fenna gebruikt en gehaakt met haaknaald 5

Het patroon wat hierboven staat heb ik gebruikt, het geeft iets reliëf aan de sjaal en de sjaal lijkt ook wel wat dikker.


    15 reacties op ‘Col sjaal met patroon

  1. Heel erg mooi maar hoe haak je het? Ik snap het patroon niet helemaal. Haak je eerst twee stokjes en dan het derde stokje er voor door?

  2. Wauw prachtig geworden.Ik zie de mooiste sjaals met deze wol verschijnen,had er zelf ook een gemaakt en die was binnen een uur al 'ingepalmd'door een oud collegaatje,ha,ha…groetjes en een fijn weekend!Angeline

  3. Hoi Mara! Bedankt voor je mooie haakidee, echt prachtig. En dan nu mijn vrijpostige vraag: heb jij nog een bolletje van deze kleur Fenna over voor mij? Ik kom net wat tekort… Ik koop 'em graag van je over. Groet, Joyce

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s