Van niets naar heel veel

Afgelopen weekend zou ik het eens rustig aan doen, zondag wilde ik zelfs helemaal niets doen….

Dat is dus precies niet gelukt 😉

Een tijd geleden had ik al een omslagdoek gehaakt (granny style) maar daar wilde ik nog slierten aanzetten,  na een paar maanden op de WIP stapel heb ik dat dan eindelijk afgelopen weekend gedaan. Met het resultaat ben ik super tevreden, een heerlijke omslagdoek van wol en een stuk warmer dan ik eigenlijk verwacht had. Ik denk dat ik hem vaak zal dragen!

image

Ze wilden graag helpen, maar of ik er ook sneller door ging…

image

Het eindresultaat

image

 

 

Zondagochtend begon redelijk zoals de bedoeling was, met niets…. Dat heb ik een uur volgehouden en toen ben ik achter de naaimachine gekropen om een haaknaalden etui te naaien (nee, geen foto’s het is werkelijk te lelijk geworden 😉 )

en om 12.00 stond ik opeens in een abnormaal drukke Ikea…. Lief had bedacht dat we  gordijnen nodig hadden, en rails…. Het gordijn wat we op het oog hadden bleek doorschijnend maar gelukkig hadden ze nog een andere die aan onze wensen voldeed, gordijnen ingeladen, rails, schroeven en pluggen in de grote gele tas en toen begon de survival route richting de kassa’s… Zigzaggend mens/kind/kar ontwijkend hebben we het gered!

Maar goed, de gordijnen waren dan wel kant en klaar maar wel een stuk te lang, dus maar weer achter de naaimachine terwijl lief zich uitleefde op de rails, 17.30 uur alles klaar,ophangen die hap! Bleek dat de Ikea vergeten was 2 schroefjes bij te voegen in het pakketje van de hoekverbinding *zucht* we hadden 30 min. om Ikea te bereiken en de schroeven te bemachtigen… We did it! En om 19.00 hing alles! en omdat ik toch al lekker bezig was meteen maar van de restanten stof een aantal kussentjes genaaid, gewoon omdat het kan.

image

7 reacties op ‘Van niets naar heel veel

  1. Oh! Ik wilde ook nog een omslagdoek maken in die kleuren! Mooi hoor! Doe je nog mee met mijn give away? Heerlijke haaknaald in de aanbieding!
    Groet Sandra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s