Kraagjes haken

imageIk heb het helemaal te pakken, kraagjes haken! Wat vind ik het leuk om te doen! Dit kraagje gaat naar mijn nichtje, kan ze met kerst op sjiek. Of misschien laat ze het wel ingepakt, ik vind het net een klein schilderijtje zo. Ondertussen ben ik alweer 2 kraagjes verder en heb ik mijn glitterdraad er ook maar bij gepakt. Helaas is het nu te donker voor mooie foto’s maar die zullen vast snel online komen! Ook ben ik bezig met het patroon uitschrijven, ik kom er alleen nog niet helemaal uit hoe ik het begrijpelijk voor anderen kan houden 😉 image Het garen wat ik heb gebruikt is van Koigu, 100% merino. Elke keer sta ik weer verbaasd van de kleuren, zo gaaf en zo ontzettend veel!


*Het  garen is beschikbaar gesteld door Schouten handwerken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: