Recycle aan voor 2014

2014

Een nieuw jaar, met nieuwe goede voornemens. Of in mijn geval 1 goed voornemen.

Hergebruik

Ik wil gaan proberen om spullen die ik normaal zonder pardon weg zou gooien te recyclen, anders te kijken naar wat ik eigenlijk al afgeschreven heb en misschien zelfs door te recyclen nieuwe aankopen uit kan stellen/voorkomen. Natuurlijk zal ik er ook over gaan bloggen, misschien dat ik andere op deze manier ook aan het recyclen kan krijgen. Het is misschien maar een kleine bijdrage aan een beter milieu, aan bewustwording van datgene wat wij eigenlijk gebruiken/verbruiken, maar alle beetjes helpen. Toch?

keep calm and recycle

3 reacties op ‘Recycle aan voor 2014

    1. Wat leuk dat je mee doet! Ik heb al een paar dingen klaar liggen,en een paar ideeen waarvan ik nog niet helemaal weet hoe ik het aan ga pakken… Ik ben benieuwd naar wat jij gaat doen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s