Recycle | van zipbag naar papiermap

Meestal neem ik geen papieren meer mee, alles past immers op mijn Ipad. Maar voor een vergadering heb ik toch wat cijferlijsten uitgeprint en was ik op zoek naar een mapje of iets om dit netjes mee te kunnen nemen. Het enige wat mijn zoektocht opleverde was een plastic doorzichtige zipbag waar een online wolbestelling in heeft gezeten, niet echt ideaal om vertrouwelijke papieren in te stopppen, maar een duik in mijn kast leverde  genoeg ideeën op….recycle zipbagWat tape, een schaar en de zipbag…

tape bag, freitag feels likeen mijn (ietwat opvallende) papiermap is klaar! wat ik wel heel erg gaaf vind is dat het tape de structuur heeft van Ducktape, heel stevig en een beetje structuur dat geeft het wel wat stoers. Het doet me zelfs een beetje denken aan hoe de tassen van Freitag aanvoelen, ook een beetje dat stugge stevige plastic gevoel. Dit tape komt trouwens gewoon bij de Action vandaan, ik had het al een tijdje liggen maar in de verpakking zag het er niet zo spectaculair uit, totdat ik het dus uitpakte en er achter kwam dat het wel heel mooi tape is…

papiermapHet is niet heel duidelijk te zien, maar je ziet hopelijk wel een beetje wat ik bedoel met die “stoere look”

Weetje:

De afbreektijd van een plastic zak is 10 tot 20 jaar, een plastic sixpack houder doet er zelfs 100 jaar over…

Eén opmerking over 'Recycle | van zipbag naar papiermap'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: