Donderdagse deken update

Vorige week is Anita begonnen met een donderdagse deken update waar iedereen bij aan kan schuiven, ik vond het zo’n goed idee dat ik besloten heb mee te doen. Het is misschien ook wel een goeie stok achter de deur om verder te blijven gaan en te zien dat je echt wel vorderingen maakt ook al lijkt het soms een eindeloos project zo’n deken…

Momenteel ben ik met 2 dekens bezig, deze week zal ik een update geven van mijn hartjesdeken. (patroon)

deken met hartjes hakenGebruikte naald: 5

Garen: Simply soft van Caron (acryl, maar wel heerlijk zacht en van een goeie kwaliteit)

Breedte: 77cm

deken met hartjes haken met simply soft

Ik ben al een tijdje geleden met deze deken begonnen maar de kleur grijs was niet meer op voorraad dus heeft deze een tijdje in de kast liggen wachten tot ik het op kon halen, en wat een timing van het weekend belde de wolwinkel (Schouten handwerken in Hoorn, voor zover ik weet 1 van de weinige die simply soft verkoopt) dat mijn bolletjes binnen zijn! Dus ik kan deze week weer verder aan mijn deken.

De stand tot nu toe:

27 rijen hartjes met een lengte van 75cm

Mijn doel voor volgende week:

37 rijen met hartjes, ik weet niet of het teveel is maar dat kan ik vast volgende week wel vertellen. Op zich is het denk ik wel haalbaar omdat het een patroon is wat je redelijk “braindead” kan haken wanneer je steek door hebt..

Ik hou jullie op de hoogte, tot volgende week!

8 gedachten over “Donderdagse deken update

  1. Heel gaaf Mara! En leuk idee, zo’n donderdagse update. Ik ben te onregelmatig bezig met mijn dekens (4 op het moment… nog 2 in de planning aahrg) om een wekelijkse update te doen maar maandelijks zou een leuke stok achter de deur zijn voor mij, haha!

    1. maar je hoeft niet perse elke week wat te plaatsen op de site van Anita Quilt (zie linkje) kan je deken met een link plaatsen, doe je toch gewoon 1x per maand mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: