Mijn campingdekentje

gehaakt strepen dekentje

Eindelijk is mijn campingdekentje klaar! Wij hebben een na-seizoensplek gehad met onze caravan en in die 2 maanden zaten wij daar de meeste weekenden. Natuurlijk moest ik daar ook een haakprojectje hebben.deken gehaakt verschillende patronen Een deken met allerlei verschillende steken leek mij wel wat, elk weekend haakte ik wat toertjes weg en toen de caravan de opslag in ging ging het dekentje mee naar huis om afgewerkt te worden….
gehaakte deken Dit heeft even geduurd, draadjes weg werken is niet mijn favoriete klusje 😉deken gehaaktMaar eindelijk kan ik jullie het resultaat laten zien! Ondertussen zijn we alweer bijna klaar om weer naar de camping te gaan… Nu nog een vers projectje bedenken wat ik mooi in de caravan kan leggen

9 gedachten over “Mijn campingdekentje

    1. Hoi Janien,

      Nee ik heb er helaas geen patroon van, ik heb gewoon wat verschillende steken uitgeprobeerd met dit als eindresultaat…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: