Theeswap

Afgelopen maand heb ik mee gedaan met een theeswap met het thema winter, hieronder kan je zien wat ik heb gemaakt voor Nemthee swap Best eng, dan stop je het super netjes in een envelop en dan moet je er maar op vertrouwen dat de postbode er met net zo veel liefde mee om gaat als dat je zelf doet…
gehaakte onderzetters thee swap Bijpassend bij het thema van de swap heb ik onderzetters gehaakt (katoen) in bloemvorm, 1 grote voor de theepot en 4 kleintjes voor de kopjes in verschillende blauwtinten (vond ik bij het thema winter passen, soort van ijsbloemen)onderzetters haken theeswapen naast de onderzeters natuurlijk thee in verschillende winterse smaken en een reep Tony Chocolonely, niet alleen super lekker maar ook nog eens eerlijk gemaakt.

Van de swap die mijn kant uit had moeten komen heb ik helaas nog niets vernomen, maar mocht die komen dan plaats ik hem alsnog…

Een reactie op “Theeswap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s