Bloemenswap

Afgelopen maand deed ik mee bij Mariska aan een bloemenswap

Last month I joined a flowerswap organized by Mariska

bloemenswap onderzetters

Freubelicious had mijn lootje getrokken en heeft deze hele gave onderzetters voor me gemaakt, ik vind ze echt super!

Freubelicious was the lucky one to pick my name and she made me these really cool coasters! I love them! bloemenswap gehaakte bloemen Ze heeft ook nog een heleboel bloemen voor me gehaakt, 1 hele grote, ik denk dat ik die op een kussenhoes ga naaien en een aantal kleintjes. Van deze kleuren kan je toch alleen maar heel erg vrolijk worden?

She also crocheted a bunch of flowers for me, one big one ( I think I’m going to sew it on a cushion cover) and several small ones. These colors definitely put a smile to you’re face!

bloemswap gehaakte slinger Natuurlijk heb ik ook een pakket gemaakt, ik had het lootje van Droppie2011

Of course I also made ​​a nice package, the lucky one was Droppie2011
bloemenswap dubbelzijdige slinger Ik haakte een slinger van bloemen, ik heb hem dubbelzijdig geaakt zodat je geen voor en achterkant hebt en je hem dus ook gewoon midden in de kamer kan hangen, of voor het raam zonder dat je tegen een lelijke achterkant aankijkt.

I crocheted a garland of flowers, I made it double sided so you don’t have a front and back, you can hang it just in the middle of the room or the window without looking at an ugly backside.bloemenswap lint en gehaakte knijper Deze retro lintjes kon ik natuurlijk niet weg laten! Ze komen nog uit de fournituren winkel van mij opa die al heel lang niet meer bestaat.

I had to put these retro ribbons in! They come from the shop my grandfather had long, long time ago.2014-03-31 14.58.26en ook nog dit kleine tasje, eigenlijk was het mijn bedoeling om de swap hierin te verpakken, maar ik had te veel spullen (er zat nog meer in dan op de foto’s staat)  😉

and last but not least, this little bag, actually it was my intention to wrap the swap in it, but  I had too much stuff (there was even more than in the pictures is)  😉

Ik heb de smaak van het swappen helemaal te pakken en mijn volgende swap staat ook alweer in de planning. Vind je het ook een keer leuk om mee te doen? kijk dan zeker even een keer op de site van Mariska

I really enjoyed this swap and I can’t wait to start on my new one!

2 gedachten over “Bloemenswap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: