Etsy lokaal en uitslag give away

*for english see below*

Vandaag maak ik bekend wie de give away heeft gewonnen, maar niet voordat ik jullie wat heb verteld over #Etsylokaal een actie die van vandaag van start gaat en waar ik ook aan mee doe met mijn Etsy shop.

Wat is #Etsylokaal?

“#Etsylokaal is een actie waarbij aangesloten Etsy verkopers in juni 2014 gratis verzending aanbieden in hun regio. Het doel van de actie is om mensen meer bekend te maken met Etsy en de shop local functie te laten zien. Zo kunnen mensen er achter komen dat er een Etsy winkel in hun dorp of stad zit en krijgen mensen meer het gevoel dat zij op Etsy van echte mensen kopen, die dus ook bij hen om de hoek kunnen wonen.”  Hoe leuk is dat? Niet alleen kan je je bestelling in jouw regio gratis laten bezorgen, maar je leert ook degene kennen die achter de shop zit. Weten wie er bij jou in de regio allemaal mee doen? klik hier voor het tmblr account en hier voor het Pinterest bord. Zelf bezorg ik in de hele maand juni gratis in de plaatsen IJmuiden, Driehuis, Velsen Zuid, Santpoort Noord, Santpoort Zuid, Haarlem en Bloemendaal, dus wie weet parkeer ik mijn fietsje wel bij jou op de stoep om wat af te komen leveren 😉

Misschien wel een leuk gehaakt mandje? Of wat bolletjes biologisch garen?

mandje haken vinnis colors garen

Om gebruik te maken van deze actie kan je de code etsylokaal gebruiken, let op! wanneer je niet in bovengenoemde plaatsen woont kan je geen gebruik maken van de gratis verzending! Je bestelling zal dan geannuleerd worden.

Ik kijk er erg naar uit en ben heel benieuwd bij wie ik wat moois af mag gaan leveren!

En dan nu, de uitslag van de give away!

groene give away mara maaktDegene die dit groen pakket toegestuurd krijgt is:

Ma Broeders!

Zou je mij je naw gegevens willen mailen? Dan komt het zo snel mogelijk naar je toe!

———————————————————————————————————————————–

Today I announce  who won the giveaway, but not before I’ve told you something about # Etsylokaal an promotion on  Etsy which begins today and in which I am participating also (click to go to my Etsy)

What is #Etsylokaal?

#Etsylokaal is an promotion where Etsy sellers offer free shipping the whole of June 2014 in their region. The purpose of the promotion is to make people get to know Etsy and shop with local people and meet the person behind it.How cute is that? Not only can you have your order delivered for free in your region, but you also got to know the person behind the shop. want to know who is in you’re region? Click here for the tmblr account and here for Pinterest board. I deliver throughout the month of June for free in  IJmuiden, Driehuis, Velsen Zuid, Santpoort Noord, Santpoort Zuid, Haarlem and Bloemendaal, so maybe I park my bike on you’re sidewalk to deliver something nice to you;-)

Maybe this cute crocheted basket? Or some great organic yarn?

mandje haken vinnis colors garen

To use of this promotion, you can use the code etsylokaal,  if you do not live in these towns you can not use the free shipping! Your order will be canceled.

I’m looking forward to deliver some nice stuff to you!

And now, the results of the giveaway!

groene give away mara maaktThe person who gets this “green” give away is:

Ma Broeders!

7 reacties op ‘Etsy lokaal en uitslag give away

 1. Leuke actie i.v.m. de Etsy shops… Hoe kan je zien welke ‘shops’ in jouw omgeving meedoen aan de actie.?

  En proficiat aan de winnaar.!

  1. In het stukje hierboven staat een link naar een pinterest bord, daar staan ze op en je kan ze vinden op tumbl. Op Etsy zelf kan je zoeken op etsylokaal en dan poppen er ook veel winkels op, maar daar zitten ook winkels buiten je regio bij…

   1. Oh, het zijn blijkbaar enkel Nederlandse shops. Helaas :D.

 2. oeps!!!
  zie ik daar ineens mn naam staan!
  geweldig!! ikke die nooiiiiiiiiiiiit iets win!
  hartstikke leuk !
  hartstikke bedankt!
  maarre als ik nu hier mn adres zet ziet de hele wereld t dan?
  ben een hardnekkige digidoos
  groetjes marian

  ps mn email adres moest ik invullen om een reactie te plaatsen, kan jij die ook zien?

  1. Hoi Marian, ik kan je emailadres niet zien dus die is veilig 😉
   Als je hier je adres neer zet dan zal inderdaad iedereen het zien en dat kan de bedoeling natuurlijk zijn! Wat je ook mag doen is dat je je adres naar Wieniemel stuurt (die had je volgens mij ook al gevonden 😉 ) en dan komt het adres ook wel bij mij terecht en dan kan ik het pakket naar je toe sturen!

   1. hoi mara,
    doen we t via wieniemel!
    of als de wind deze kant op is! zie nl op t strand hier de schoorstenen vd hoogovens/tata
    en als je van fietsen houd…………..
    koffie/thee speculaasje is er altijd hoor!
    groetjes marian

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s