Filet haken| Patroon | Auto

*english below*

gratis patroon filet haken auto

Een caravan zonder auto komt natuurlijk niet zo ver en dus heb ik een auto gemaakt die voor de caravan komt in mijn kleedje. Het was nog wel even flink stoeien op de auto, mijn bedoeling was om mijn eigen auto na te tekenen (Ford Focus) maar ik vind het eindresultaat meer op een Toyota Prius lijken 😉 Maar goed, die kunnen ook caravans trekken dus mag hij blijven.

Ik heb de caravan en de auto al aan elkaar vast gemaakt, de goede kanten op elkaar leggen en dan met een simpele steek aan elkaar vast naaien (ik gebruik hiervoor alleen de buitenste lusjes van de steek). Het begin van mijn lappendeken is er in ieder geval al, hoe het einde eruit zal gaan zien dat weet ik zelf ook nog niet. mocht iemand nog leuke ideeën hebben wat ik in mijn deken kan gaan verwerken, tips zijn zeker welkom!

patroon filet haken auto

Voor uitleg over filet haken en het lezen van een tel tekening klik hier

Breed: 30 vakjes (+/- 30 cm)

Lang: 49 vakjes (+/- 40 cm)

Garen: DMC Natura

Haaknaald: 2.5mm

Opzetten 91 + 3 lossen (je begint aan de(rode) zijkant)

Eerste stokje in 4e vanaf de naald en verder volgens de tekening (een wit vakje bestaat uit 1 stokje, 2 lossen en weer 1 stokje en een dicht vakje zijn 4 stokjes)

————————————————————————————————-

gratis patroon filet haken auto

A caravan without a car will not go that far, therefore I decided to crochet a car. I wanted it to look like my own car, a Ford Focus but at the end it looks more like a Toyota Prius. Oh well, it’s a car and it can pull a caravan so it’s fine by me.

I already attached the car and the caravan together with an easy stitch on the backside and it already looks a bit more like a blanket. I don’t know how it will look when I’m done since I’m just going with whatever pops up in my head, but hopefully it will turn out nice. If you have any great ideas of what I can put in, please let me know and maybe your idea will end up in the blanket

patroon filet haken auto

For more explanation about filet crochet  *click*

Hight: 30 squares (+/- 30 cm)

Wide: 49 squares (+/- 40 cm)

Yarn: DMC Natura

Needle: 2.5mm

Start chain 91 + 3 (start on the side)

first DC in 4th from needle the rest is shown on the pattern (open square 1 DC, chain2, 1 DC and a closed square 4 DC)

EĂ©n opmerking over 'Filet haken| Patroon | Auto'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: