Filet haken | Patroon | Tekst

Mijn lappendeken van filet haakwerk heeft even stil gelegen maar er zit weer een stuk aan!

filet haken deken patroon

“We’re all mad here” dit is een stukje tekst van de Chesire cat in Alice in Wonderland 1 van mijn favoriete boeken/films. Het is ook een tekst die me aan het denken zet want wat in de ogen van de 1 gek is kan in de ogen van een ander weer doodnormaal zijn. Wie maakt uiteindelijk de beslissing wat normaal is? Of wat gek is?

Het patroon heb ik in 2 delen uit moeten tekenen maar wanneer je ze aan elkaar legt kom je precies uit.

(met dank aan epsiej heb ik dus ontdekt dat er een beste fout in zit, mad moet natuurlijk met 1 d, ik heb er straal overheen gekeken dat er 2 staan en ik me maar afvragen waarom mijn steken niet uitkwamen zoals de bedoeling was…Maar ik ga het niet meer veranderen, dit maakt het nog specialer toch? 😉

patroon filet haken alicepatroon filet haken chesire cat

Voor uitleg over filet haken en het lezen van een tel tekening klik hier

Breed: 12 vakjes (+/- 12 cm)

Lang: 125 (+/- 100 cm)

Garen: DMC Natura

Haaknaald: 2.5mm

Opzetten 37 + 3 lossen (je begint aan de zijkant)

Eerste stokje in 4e vanaf de naald en verder volgens de tekening (een wit vakje bestaat uit 1 stokje, 2 lossen en weer 1 stokje en een dicht vakje zijn 4 stokjes)

deken filet haken

Ideeen heb ik nog genoeg voor de deken maar de updates zullen niet zo frequent zijn als eerder. Op dit moment ben ik met zoveel projecten tegelijk bezig dat ik mijn schaarse haaktijd tussen deze projecten moet verdelen wat ik overigens helemaal niet erg vind.

Naast een hoop WIP’s die ik af wil maken ga ik natuurlijk ook beginnen met het geven van workshops en deze moet ik natuurlijk ook goed voorbereiden, kortom op haakgebied hoef ik me voorlopig niet te vervelen. Ik hou jullie op de hoogte!

2 reacties op ‘Filet haken | Patroon | Tekst

    1. Hahaha oh wat erg! Ik heb dat niet eens gezien! Nee niet expres en je bent echt de eerste die het ziet! Al snap ik nu wel waarom ik niet uit kwam zoals de bedoeling was 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s