September in foto’s

Wat gaat de tijd toch snel! Ik heb het gevoel dat september maar 2 weken geduurd heeft…Gelukkig kan ik dan terug kijken wat ik allemaal gedaan heb op mijn Instagram account, dat blijkt toch nog wel aardig wat geweest te zijn

Dean helpt met schilderenDe eerste weken van september heb ik vakantie gehad, de planning was weg met de caravan maar door omstandigheden liep het allemaal een beetje in de soep. Niet dat het heel erg was want we hebben mooi de tijd gehad om te klussen en eindelijk de slaapkamer eens wit te verven met “hulp” van Dean, onze Noorse boskat. Of we blij waren met zijn hulp dat laat ik maar even in het midden 😉

IMG_0866Naast klussen had ik natuurlijk genoeg tijd om te haken en gehaakt heb ik! Ik ben begonnen met een crochet along op Facebook, een Mochila look a like tas haken in een paar weken. Het is tapestry haken (yarn under) maar dan in de achterste lus, het geeft een heel mooi strak effect. Wil je ook zo’n tas maken? Of gewoon kijken wat anderen hebben gemaakt? Dan vind je hier de groep -> Mochila look-a-like haken

tapestry herfst haken

Het leuke van tapestry haken is dat je er zoveel mee kan, bovenstaand mandje heb ik ook gehaakt afgelopen maand, het is een combinatie van katoen met wol (tweed effect). Het geeft een leuk effect met wol maar het is wel iets minder stevig maar gelukkig wel sterk genoeg om mooi in vorm te blijven. Mocht je het mandje live willen zien, het is te vinden bij Wol! in Haarlem.

haak workshop in haarlemDat brengt me dan ook meteen bij een ander nieuwtje uit september, ik ga workshops geven bij Wol!, 21 oktober geef ik mijn eerste workshop voor beginners en ik heb er zin in! Er zijn nog een paar plekken beschikbaar dus ken je iemand of wil je zelf leren haken kan je je nog opgeven.

workshop haken in haarlemZo’n workshop vraagt natuurlijk ook om de nodige voorbereidingen dus heb ik de laatste weken van september vooral voorbeelden gehaakt en ideeën voor de workshops uitgewerkt en ideeën heb ik genoeg 😉

garen met tweed effect

De laatste foto is voor mij de foto geweest waarop ik besefte dat de zomer voorbij is, eikels, kastanjes en afgevallen blaadjes, het wordt weer herfst en voor het eerst in ik denk mijn hele leven heb ik daar zin in….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s