Give away voor een goedgemutst pasen!

Win het boekje minimutsen haken!

Dit jaar ga ik met pasen voor het eerst een echte grote mensen paasbrunch houden. We hebben een redelijk formaat eettafel en deze zal er echt aan moeten geloven, verpazen die hap! Het is geen geheim dat ik niet van de standaard ben, het geijkte paashaasje met een paasei in een mand hoef je op mijn tafel dan ook niet te verwachten. Wat dan wel? Ik wil een heel leger aan goedgemutste eieren! Vorig jaar heb ik al wat mutsjes gehaakt (klik hier) maar in Duitsland ontdekte ik afgelopen kerst het ultieme boekje!

minimutsen hakenAllemaal goedgemutste eitjes! Een boek vol! Maar wel in het Duits….

Tot een paar weken geleden, nu is het boekje ook in het Nederlands te krijgen. Dat haakt toch een stuk makkelijker. De meest leuke mutsjes staan erin, niet alleen voor de paasdagen maar ook voor kerst en vooral veel mutsjes “gewoon omdat het kan”. Makkelijke patronen, iets moeilijkere patronen, stoere patronen en hele schattige patronen. Zelf ga ik voor de stoere beanies met grote pompon, al vind ik de snor en de butler ook erg leuk…

Het zijn trouwens ook ideale projectjes om van je restjes garen af te komen…

mini mutsen hakenEn wat ik helemaal leuk vind is dat ik van de uitgever een boekje aan 1 van jullie mag geven! Dus het is tijd voor een heuse give away...

mini mutsen haken

Wat moet je doen om kans te maken? Vertel mij in een reactie onder dit bericht hoe jij je paasei het liefst ziet en je dingt al mee voor het boekje. Mensen die mij volgen (bloglovin of WP) maken dubbel kans om te winnen. Delen mag natuurlijk altijd!

Zondag 29 maart maak ik bekend wie de give away gewonnen heeft dus zorg dat je reactie voor zondag 29 maart geplaatst is.

Ik ben heel benieuwd naar jullie favoriete paaseieren! Ik denk dat mijn favoriete paasei van chocola is, met zo’n glimmend papiertje eromheen waar dan een katje op gedrukt is met zo’n snoezig poezenneusje en een strikje….

13 reacties op ‘Give away voor een goedgemutst pasen!

 1. Zacht gekookt met mijn mannen samen. En om warm te houden een leuk mexicaantje, batman, monstertje en vliegenier. Die laatste past goed bij de Planes pinata voor de verjaardag van mijn oudste.
  Groetjes Wendy

 2. Choco-paaseieren, mmmmmmm! En bij het paasontbijt een zachtgekookt eitje. En dan haak ik voor iedereen een eigen eierwarmer-mutsje. Kan ik eindelijk iets haken voor manlief!

 3. Mijn favoriete choco paaseieren blijven die met een heerlijk nootje erin. Gezellig in een gehaakt mandje op tafel. Een gekookt ei hoort er zeker ook bij en aangezien mijn man helemaal superhero gek is mag batman dit jaar niet ontbreken tijdens het paas ontbijt. Wat een fantastisch boekje!

 4. Wat zijn ze grappig…!! Zo lache! Ik waag graag een kansje voor deze te gekke give-away!! Lijkt me super leuk voor de paasdagen. Fijne dag, liefs Lisanne

 5. Leuk voor de jaarlijkse paasbrunch met de familie hier thuis!!
  Ik eet mijn eitje het liefste hardgekookt met aromat. En uiteraard ook een eitje voor Gijs, Emma en een voor onze hond Benco. Zodra die de lokroep van een ei hoort staat hij naast me.

 6. Wat een ontzettend leuke give away! Doe graag mee! Hoe ik mijn paasei het liefst zie? Hmmmm…toch wel als een chocolade ei. En dan het liefst een van de bakker. Zo’n hele luxe (vorig jaar heeft mijn man mij een chocolade ei van een halve meter hoog cadeau gedaan…dat was een echte paas droom..hihi).
  Groetjes, Lotte (www.lottehaakt.nl)

 7. Wat een geweldig leuk boekje! Ik zag vorig jaar een stukje in een krant over deze mutsjes. Helaas ontbrak de verwijzing naar het boekje. Ik ding graag mee.
  Hoe ik mijn ei het liefst zie? Van chocolade…..
  Groetjes Rianne,
  studiebolletje.wordpress.com

 8. Mijn favoriete paasei is vooral lekker! Lekker donker, onder een regenboogmutsje…
  Ik volg je via Bloglovin’/Haak maar aan 🙂
  groetjes, Karin

 9. Leuk om voor iedereen een eitje onder een eigen mutsje op de paastafel te zetten. Dat wordt een feestje om te zien.
  Mijn favoriete eitje is een zachtgekookt eitje. En dan lekker stukjes geroosterd brood in het zachte geel dippen en de rest uitlepelen. En gezellig met het hele gezin aan tafel ontbijten.

  Groetjes, Margaret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s