Comeback?

3 jaar geleden…

Bijna 3 jaar geleden schreef ik mijn laatste post…. Waarom ben ik gestopt? Ik zou het niet meer weten, sterker nog ik denk dat het niet eens bewust is gegaan…

Waarom nu dan weer een post? Zou het door het Covid-19 virus en de lockdown komen? Of zit er toch ergens nog een behoefte om te delen waar ik mee bezig ben? Ik heb 100 en 1 redenen bedacht waarom ik niet zou posten, waarom ik mijn site maar offline moest gaan halen..

  • Die site ziet er niet meer uit, ik zal alles opnieuw moeten gaan doen
  • Weet je hoe oud de posts zijn die erop staan? Nog net niet antiek
  • Wees nou maar eerlijk, naast je werk is het bijhouden van een blog veel te veel
  • Weet je hoeveel bloggers, vloggers en Instagrammers erbij zijn gekomen in de jaren? En zo veel meer van deze tijd! Geef maar toe vrouw, je bent old school aan het worden

Maar er zijn een paar redenen waarom ik het wel weer op zou pakken

  • Er komen nog steeds positieve reacties op mijn blogs
  • Ik heb er hele leuke mensen door leren kennen
  • En niet onbelangrijk, ik heb er lol in gehad om het te doen

Ik ga niet beloven dat ik elke week op een vaste dag blog, of dat het altijd over haken gaat  want in 3 jaar tijd kan een hoop gebeuren… Zo brei ik nu de bollen uit mijn broek en naai ik en passant ook nog wat kledingstukken in elkaar #gewoonomdathetkan dus het zal gevarieerder zijn en misschien her en der nog wat uitstapjes naar onderwerpen die ik nu zelf ook nog niet kan bedenken.

De delete knop is geduldig en voor nu laat ik hem nog maar even met rust…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: